Τρόπος παρασκευής
- Τα σιγοβράζουμε και τα τοποθετούμε σε κρύο νερό για 2-3 μέρες μαζί με αλάτι.
- Τα βάζουμε σε πιάτο και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Κατόπιν προσθέτουμε τα ζυμαρικά που έχουν μόλις βράσει και τα αναμιγνύουμε.
- Προσθέτουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι και όταν αυτό κάψει, με ένα κουτάλι, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τη μισή ποσότητα των βολβών.
- Μόλις πάρουν χρώμα οι βολβοί τους τοποθετούμε σε χαρτί για να απορροφήσει το λάδι.
|
Preparazione
- Si lessano, si mettono in acqua fredda, 2-3 giorni, si mette il sale.
- Si mettono nel piatto, si aggiunge un misto di sale e pepe.
- Si aggiunge poi la pasta, precedente-mente lievitata e si mescolano.
- Si mete l’ olio nel tegame e quando è molto caldo, aiutandosi con un cuchiaio si versa la pastella con una metà di pampasciune.
- Lasciare dorare le frittelle e poi versare su carta assorbente.
|