ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ GRECA SELENTINA ΣΤΗΝ ΑΠΟΥΛΙΑ
ΑΓΡΙΟΙ ΒΟΛΒΟΙ ΑΛΑ ΓΕΝΟΒΕΖΕ LΙ PAMPASCIUNI ALLA GENOYESE
Υλικά
- Άγριοι βολβοί
- Ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- Δάφνη
- Πιπέρι, αλάτι
|
Ingredienti
- Pampasciuni
- Olio
- Cipolla
- Alloro
- Pepe, sale
|
Τρόπος παρασκευής
- Αφού πλύνουμε τους βολβούς τους βάζουμε σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε ελαιόλαδο, ένα φύλλο δάφνης και λίγο αλάτι.
- Εάν επιθυμούμε προσθέτουμε λίγο αλάτι και τα μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά.
- Μετά από μια ώρα είναι έτοιμα.
|
Preparazione
- Lasciare i pampasciuni e dopo avverli lavati, metterli in pentola con cipolla, olio, una foglia d’alloro e un po di sale quando basta.
- Fare cuocere a fuoco leno e se si vuole aggiungere po di sale.
- Dopo un’ ora di cottura sono buoni da mangiare.
|
|