Αρχική Σελίδα
Ελληνικά
English Version
Πληροφορίες
Διάρθρωση - Υπηρεσίες
Ενημέρωση
Τουρισμός
Επικοινωνία
Σύνδεσμοι
Διεθνείς επαφές
Διαδημοτική επιχείρηση
Πίνακας Περιεχομένων
Εκδηλώσεις



Συνταγές από την Ελλάδα
Συνταγές από την Κύπρο
Συνταγές από την Ιταλία
ΑΓΡΙΟΙ ΒΟΛΒΟΙ ΑΛΑ ΓΕΝΟΒΕΖΕ
Πρόγραμμα «Σωκράτης» - Grundtvig 2

ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
GRECA SELENTINA ΣΤΗΝ ΑΠΟΥΛΙΑ

ΑΓΡΙΟΙ ΒΟΛΒΟΙ ΑΛΑ ΓΕΝΟΒΕΖΕ
LΙ PAMPASCIUNI ALLA GENOYESE

Υλικά
  • Άγριοι βολβοί
  • Ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • Δάφνη
  • Πιπέρι, αλάτι
Ingredienti
  • Pampasciuni
  • Olio
  • Cipolla
  • Alloro
  • Pepe, sale
Τρόπος παρασκευής
  • Αφού πλύνουμε τους βολβούς τους βάζουμε σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε ελαιόλαδο, ένα φύλλο δάφνης και λίγο αλάτι.
  • Εάν επιθυμούμε προσθέτουμε λίγο αλάτι και τα μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά.
  • Μετά από μια ώρα είναι έτοιμα.
Preparazione
  • Lasciare i pampasciuni e dopo avverli lavati, metterli in pentola con cipolla, olio, una foglia d’alloro e un po di sale quando basta.
  • Fare cuocere a fuoco leno e se si vuole aggiungere po di sale.
  • Dopo un’ ora di cottura sono buoni da mangiare.

Η σελίδα ανανεώθηκε τελευταία φορά στις: September 18 2003.
Δημιουργία και Φιλοξενία Ιστοσελίδας SilkTech Ο.Ε.
Copyright © 2003 - Δήμος Δύμης