Αρχική Σελίδα
Ελληνικά
English Version
Πληροφορίες
Διάρθρωση - Υπηρεσίες
Ενημέρωση
Τουρισμός
Επικοινωνία
Σύνδεσμοι
Διεθνείς επαφές
Διαδημοτική επιχείρηση
Πίνακας Περιεχομένων
Εκδηλώσεις



Συνταγές από την Ελλάδα
Συνταγές από την Κύπρο
Συνταγές από την Ιταλία
ΒΟΛΒΟΙ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ
Πρόγραμμα «Σωκράτης» - Grundtvig 2

ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
GRECA SELENTINA ΣΤΗΝ ΑΠΟΥΛΙΑ

ΒΟΛΒΟΙ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ
PAMPASCIUNI CON LA CARNE DI MAIALE

Υλικά
  • Βολβοί
  • Άπαχο χοιρινό
  • Ελαιόλαδο
  • Κόκκινο πιπέρι
  • Κρεμμύδι
  • Δάφνη
  • Λευκό κρασί
Ingredienti
  • Pampasciuni
  • Polpa di maiale
  • Olio d’ oliva
  • Peperoncino
  • Cipolla
  • Alloro
  • Vino bianco
Τρόπος παρασκευής
  • Αφού βράσουμε τους βολβούς, τους αφήνουμε να παγώσουν
  • Βάζουμε σε μια κατσαρόλα ελαιόλαδο και προσθέτουμε ένα μεγάλο κρεμμύδι.
  • Όταν έχει βράσει κατά το ήμισυ προσθέτουμε το χοιρινό το οποίο έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια. Όταν απορροφήσει το νερό ρίχνουμε ένα ποτήρι κρασί και ένα φύλλο δάφνης μαζί με μία πρέζα κόκκινου πιπεριού.
  • Όταν το κρέας είναι σχεδόν μαγειρεμένο προσθέτουμε τους βολβούς κομμένους σε κομματάκια και αφήνουμε μέχρι να βράσει εντελώς το κρέας.
Preparazione
  • Si lessano e si lasciano rafreddarsi.
  • Mettere in una pentola olio d’ oliva e cipolla.
  • A mettà cottura della cipolla, aggiungere carne di maiale a pezzettini. Quando si assorbe l’ acqua versare un bicchiere di vino bianco con aggiunta di una foglia di alloro e un pizzico peperoncino.
  • Quando la carne è quasi cotta aggiung-ere li pampasciuni tagliati a pezzeti attendere la completa cottura.

Η σελίδα ανανεώθηκε τελευταία φορά στις: September 18 2003.
Δημιουργία και Φιλοξενία Ιστοσελίδας SilkTech Ο.Ε.
Copyright © 2003 - Δήμος Δύμης