Τρόπος παρασκευής
- Αφού βράσουμε τους βολβούς, τους αφήνουμε να παγώσουν
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα ελαιόλαδο και προσθέτουμε ένα μεγάλο κρεμμύδι.
- Όταν έχει βράσει κατά το ήμισυ προσθέτουμε το χοιρινό το οποίο έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια. Όταν απορροφήσει το νερό ρίχνουμε ένα ποτήρι κρασί και ένα φύλλο δάφνης μαζί με μία πρέζα κόκκινου πιπεριού.
- Όταν το κρέας είναι σχεδόν μαγειρεμένο προσθέτουμε τους βολβούς κομμένους σε κομματάκια και αφήνουμε μέχρι να βράσει εντελώς το κρέας.
|
Preparazione
- Si lessano e si lasciano rafreddarsi.
- Mettere in una pentola olio d’ oliva e cipolla.
- A mettà cottura della cipolla, aggiungere carne di maiale a pezzettini. Quando si assorbe l’ acqua versare un bicchiere di vino bianco con aggiunta di una foglia di alloro e un pizzico peperoncino.
- Quando la carne è quasi cotta aggiung-ere li pampasciuni tagliati a pezzeti attendere la completa cottura.
|