Αρχική Σελίδα
Ελληνικά
English Version
Πληροφορίες
Διάρθρωση - Υπηρεσίες
Ενημέρωση
Τουρισμός
Επικοινωνία
Σύνδεσμοι
Διεθνείς επαφές
Διαδημοτική επιχείρηση
Πίνακας Περιεχομένων
Εκδηλώσεις



Συνταγές από την Ελλάδα
Συνταγές από την Κύπρο
Συνταγές από την Ιταλία
ΑΓΡΙΟΙ ΒΟΛΒΟΙ ΣΤΙΦΑΔΟ
Πρόγραμμα «Σωκράτης» - Grundtvig 2

ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
GRECA SELENTINA ΣΤΗΝ ΑΠΟΥΛΙΑ

ΑΓΡΙΟΙ ΒΟΛΒΟΙ ΣΤΙΦΑΔΟ
LI PAMPASCIUNI STUFATI

Υλικά
  • Άγριοι βολβοί
  • Ελαιόλαδο, αλάτι όσο θέλουμε
  • 1 Κρεμμύδι
  • Σάλτσα τομάτας
  • 1 ποτήρι κρασί
Ingredienti
  • Pampasciuni
  • Olio, sale quanto basta
  • Cipolla
  • Salsa di pomodoro
  • 1 bicchiere di vino
Τρόπος παρασκευής
  • Αφού τα βράσουμε, τα αφήνουμε σε παγωμένο νερό για 3-4 μέρες αλλάζοντας το νερό κάθε μέρα.
  • Κατόπιν τα βάζουμε σε κατσαρόλα με λάδι και προσθέτουμε ένα μεγάλο κρεμμύδι.
  • Τα τσιγαρίζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. Προσθέτουμε ένα ποτήρι κρασί, σάλτσα τομάτας και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
Preparazione
  • Si lessano , si mettono in acqua fredda per 3~4 giornil can biando l'acqua ogni giorno.
  • Per cuocerli mettere in una pentola l'olio e si aggiunge molta cipolla insieme ai pampasciuni.
  • Si lascia soffriggere il tutto lentamente, si aggiunge un bicchiere di vino, salsa di pomodoro e si lascia cuocere lentamente.

Η σελίδα ανανεώθηκε τελευταία φορά στις: September 18 2003.
Δημιουργία και Φιλοξενία Ιστοσελίδας SilkTech Ο.Ε.
Copyright © 2003 - Δήμος Δύμης