Τρόπος παρασκευής
- Αφού τα βράσουμε, τα αφήνουμε σε παγωμένο νερό για 3-4 μέρες αλλάζοντας το νερό κάθε μέρα.
- Κατόπιν τα βάζουμε σε κατσαρόλα με λάδι και προσθέτουμε ένα μεγάλο κρεμμύδι.
- Τα τσιγαρίζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. Προσθέτουμε ένα ποτήρι κρασί, σάλτσα τομάτας και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
|
Preparazione
- Si lessano , si mettono in acqua fredda per 3~4 giornil can biando l'acqua ogni giorno.
- Per cuocerli mettere in una pentola l'olio e si aggiunge molta cipolla insieme ai pampasciuni.
- Si lascia soffriggere il tutto lentamente, si aggiunge un bicchiere di vino, salsa di pomodoro e si lascia cuocere lentamente.
|